"Sila Pilih Pakej Yang Sesuai Untuk Anda"

PAKEJ A

Setup akaun software
Strategi Mengenalpasti kriteria arbitrage product yang high demand dan low risk
Teknik mudah membuat kajian produk yang mempunyai demand yang tinggi
Teknik explore fresh market yang sedang trending di ebay
Strategi Auction dan Fixed price method
Strategi Product sourcing dropship dan fizikal

Venue  : Gmeet 

Masa  :   9.30 pm - 11.45 pm

TARIKH

29 Jan 2022
19 Feb 2022
26 Mac 2022
25 Jun 2022
30 Jul 2022
27 Ogos 2022
24 Sept 2022
29 Okt 2022
26 Nov 2022
31 Dec 2022

PAKEJ B

Teknik setup multiple akaun ebay, paypal, Payoneer, dan software
Teknik naikkan selling limit, suspension account, restriction, dan verify akaun
Strategi mencari barang cepat terjual
Teknik kenal pasti kriteria Produk High demand low risk
Teknik mudah menganalisis ebay data 
Teknik explore fresh market yang sedang trending di ebay
Teknik listing, optimizing, marketing dan pricing
Teknik Bisnes Dropship Supplier USA, Supplier China dan Supplier Malaysia
Panduan memilih courier shipping Local product dan Dropship product
Strategi menghasilkan akaun Top Rated Seller dalam waktu yang singkat

Venue  : Gmeet / Bangi

Masa  :   9.30 pm - 11.45 pm

TARIKH

22-24 Jan 2022
26-28 Feb 2022
19-21 Mac 2022
21-23 Mei 2022 
18-20 Jun 2022 
23-25 Julai 2022 
20-22 Ogos 2022 
17-19 Sept 2022  
22-24 Okt 2022   
19-21 Nov 2022
24-26 Dec 2021 

PAKEJ A

RM 197

Ebook ebay
Group Support Facebook 
Akaun Shipping USA
Bengkel Hot Research Intelligence
Bengkel Basic ebay & Hot research
Video rakaman kelas
Percuma kelas ulang kaji
One to one online coaching 
2 bulan monitoring
One to one online coaching 
Akaun Dropship warehouse USA
Voucer Kredit Shipping 
Subsidi 100% shipping Jualan Pertama di ebay
Subsidi 100% shipping Jualan Pertama di ebay

PAKEJ B

RM 697

Ebook ebay
Group Support Facebook 
Akaun Shipping USA
Bengkel Hot Research Intelligence
Bengkel Basic ebay & Hot research
Video rakaman kelas
Percuma kelas ulang kaji
2 bulan monitoring
One to one online coaching 
2 bulan monitoring
Akaun Dropship warehouse USA
Voucer Kredit Shipping 
Subsidi 100% shipping Jualan Pertama di ebay

PAKEJ C

RM 1497

Ebook ebay
Group Support Facebook 
Akaun Shipping USA
Bengkel Hot Research Intelligence
Bengkel Basic ebay & Hot research
Video rakaman kelas
Percuma kelas ulang kaji
2 bulan monitoring
One to one online coaching 
2 bulan monitoring
Akaun Dropship warehouse USA
Voucer Kredit Shipping 
Subsidi 100% shipping Jualan Pertama di ebay

Soalan Selalu Ditanya (FAQs)

1.  Pakej Mana Yang Sesuai Untuk Newbie?

Jika anda memang zero knowledge tentang ebay, dan anda memang nak cepat belajar faham dengan mudah, pakej paling sesuai adalah pakej C atau D. Sebabnya, jika anda tak faham anda boleh join kelas revision yang diadakan setiap bulan mengikut tarikh yang telah ditetapkan

2.  Saya tak pernah buat jualan, boleh ke ebay  janji bagi sales kat saya?

ebay adalah platform yang telah disediakan untuk berdagang jual dan beli. Anda perlu belajar dan ikut step by step seperti apa yang diajar dalam panduan ebay intelligence ni. Jika anda follow step yang diajar dan terus take action, insha Allah anda akan dapat buat jualan yang pertama dan seterusnya

3.  Berapa modal saya perlu ada?

Bisnes ebay adalah bisnes yang tak memerlukan modal yang tinggi. Jika anda ada modal RM100 pun dah memadai untuk beli barang dan kos shipping, apa yang penting adalah modal ilmu dan masa untuk bangunkan skill menjual di ebay anda

4.  Sesuai tak untuk orang yang bekerja?

Ya, ebay lebih sesuai untuk orang yang bekerja, kerana anda boleh buat part time. Tak perlu berhenti kerja hakiki anda, apa yang penting anda mesti luangkan masa 2-3 jam sehari untuk menguruskan bisnes ebay anda. Ini kerana, kerja pemasaran dan mencari pelanggan telah diuruskan oleh ebay. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah membuat kajian barang yang demand, listing, dan uruskan order dengan kadar segera bila dapat jualan.

5.  Adakah lepas beli panduan ni boleh terus berjaya?

Panduan ini mengajar pada anda jalan pintas untuk berjaya. Tapi komitmen dan kesungguhan anda mestilah seiring untuk pastikan anda mampu berjaya.No shortcut. Ini bukan program skim cepat kaya. kalau anda masih lagi tak faham dengan modul bisnes ebay ni, pihak kami telah menyediakan support berbentuk kelas revision setiap bulan secara percuma dan support group facebook. Kalau ada modul yang masih tak clear, datang je kelas untuk belajar semula bahagian yang anda kurang faham dan tanya direct pada guru yang mengajar.

6.  Ada jaminan refund tak?

Ya ada, dengan syarat anda mesti tunjukkan bukti yang anda telah buat segala apa yang telah diajar dalam panduan ini. Refund hanyalah untuk pakej A sahaja, Pakej C, dan D hanyalah menukar tarikh mengikut tarikh jadual yang lain.

Ebay Intelligence Academy @ 2016-2022