Loading

Natural Shilajit resin terjual 3,273 unit atau USD 43,240 @ RM203,134.17 sen di laman eBay USA sejak 30 hari lalu

Dari 100 listings yang ada 51 peratus dari nya terjual dengan harga purata USD 14.82 @ RM69.62 sen per item

Malah semakan silang di Terapeak sejak 3 tahun lalu mendapati item ini mendapat jualan yang stabil seperti di bawah 

Malah semakan silang di Terapeak sejak 3 tahun lalu mendapati item natural shilajit resin mendapat jualan yang stabil seperti di bawah 

Berikut adalah Top 5 item Natural Shilajit resin yang paling laris dalam tempoh sama hasil cerapan di Zik Analytics

1. Sea Moss & Shilajit (Black Seed Oil, Turmeric, Ashwagandha, Ginger, Vitamin D)

472 item Natural Shilajit resin terjual USD 5.99 @ RM28.14 sen per item atau sama dengan hasil sebanyak 472x5.99= USD 2,827.28 @ RM13,282.08 sen

472 item ini terjual USD 5.99 @ RM28.14 sen per item atau sama dengan hasil sebanyak 472×5.99= USD 2,827.28 @ RM13,282.08 sen

Dan sejak muat naik listing ini pada 13 April 2024, 1,184 unit berjaya terjual atau sama dengan hasil sebanyak 1184×28.14= RM33,317.76 sen

2. Pure 100% Himalayan Shilajit, Soft Resin, Organic, Extremely Potent, Fulvic Acid

337 unit item Natural Shilajit resin terjual pada harga USD 26.79 @ RM125.86 sen atau sama dengan hasil 337x125.86= RM42,414.82 sen

337 unit item ini terjual pada harga USD 26.79 @ RM125.86 sen atau sama dengan hasil 337×125.86= RM42,414.82 sen

Sejak muat naik listing ini pada 25 Ogos 2023, 2256 unit terjual atau sama dengan hasil sebanyak 2256×125.86= RM 283,940.16 sen

Natural Shilajit resin : untuk manfaat kesihatan

3. Himalayan Pure 100% Shilajit, Soft Resin, Organic, Extremely Potent, Fulvic Acid

347 item Natural Shilajit resin terjual USD 12.99 @ RM61.04 sen atau sama dengan hasil sebanyak 347x61.04= RM 21,180.88 sen

347 item ini terjual USD 12.99 @ RM61.04 sen atau sama dengan hasil sebanyak 347×61.04= RM 21,180.88 sen

Sejak muat naik listing ini pada 25 Mei 2024, 398 unit terjual atau sama dengan hasil sebanyak 398×61.04=RM 24,293.92 sen

4. Pure 100% Himalayan Shilajit, Soft Resin, Organic, Extremely Potent, Fulvic Acid

216 item ini terjual USD 25 @ RM117.47 sen per item atau sama dengan hasil sebanyak 216×117.47= RM25,373.52 sen

Sejak muat naik listing ini pada 25 Febuari 2023, 10,752 item terjual atau sama dengan hasil sebanyak 10752×117.47= RM1.26 juta

5. Himalayan Pure 100% Shilajit, Soft Resin, Organic, Extremely Potent, Fulvic Acid

210 unit item Natural Shilajit resin terjual USD 12.99 @ RM61.03 sen per item atau sama dengan hasil sebanyak 210x61.03= RM12,816.30 sen 

210 unit item ini terjual USD 12.99 @ RM61.03 sen per item atau sama dengan hasil sebanyak 210×61.03= RM12,816.30 sen 

Sejak muat naik listing ini pada 20 Mac 2024, 1063 unit item ini berjaya terjual atau sama dengan hasil sebanyak 1063×61.03= RM64,874.89 sen

Natural Shilajit resin : latar belakang

Natural Shilajit resin adalah bahan semula jadi yang ditemui di kawasan pergunungan, terutamanya di Himalaya, Altai, Kaukasus, dan beberapa tempat lain.

Ia mengandungi lebih daripada 85 mineral dalam bentuk ionik, termasuk asid fulvik, yang memudahkan penyerapan mineral ke dalam tubuh.

Shilajit resin sering digunakan dalam perubatan tradisional Ayurveda untuk meningkatkan tenaga, ketahanan, dan kesihatan umum.

Ia berfungsi sebagai antioksidan yang kuat, membantu melindungi sel-sel tubuh daripada kerosakan oleh radikal bebas.

Penggunaan shilajit dikatakan dapat meningkatkan fungsi kognitif dan memori, serta mengurangkan risiko penyakit Alzheimer.

Shilajit sering digunakan untuk meningkatkan libido dan kesihatan seksual, serta mengatasi masalah ereksi.

Ia mempunyai sifat anti-radang yang dapat membantu mengurangkan keradangan dalam badan dan mengurangkan kesakitan.

Shilajit membantu meningkatkan tahap tenaga dengan memudahkan pengeluaran ATP (adenosine triphosphate) dalam sel-sel tubuh.

Natural Shilajit resin mengandungi mineral yang penting untuk kesihatan tulang, membantu menguatkan tulang dan mengurangkan risiko osteoporosis.

Dalam perubatan Ayurveda, shilajit digunakan untuk merawat pelbagai penyakit termasuk diabetes, gangguan pencernaan, dan masalah pernafasan.

Walaupun shilajit resin mempunyai banyak kelebihan kesihatan, adalah penting untuk mendapatkan nasihat daripada pakar kesihatan sebelum menggunakannya, terutama bagi individu yang mempunyai keadaan kesihatan tertentu atau yang mengambil ubat-ubatan lain.

Natural Shilajit resin : cari pembekal yang murah dan dipercayai

Jika adan cari item ini di laman Shopee memang banyak sangat produk ini dijual dan boleh didapati dengan harga yang rendah antaranya seperti di bawah : 

100% Pure Himalayan Shilajit Resin 50g – Natural Stamina Booster, Rich in Fulvic Acid, Vitality, Halal Certified

Sekarang dengan guna eBay Fees Calculator, kita kira berapa untung yang boleh diperolehi hasil menjual natural shilajit resin ini 

natural shilajit resin dijual sebanyak USD 26.79 @ RM125.81 sen seunit

Jika menjual item di atas dengan harga mengikut Top 2 jualan natural shilajit resin di atas iaitu USD 26.79 @ RM125.81 sen seunit

Kita berpeluang untuk raih jualan kasar sebanyak USD 17.94 @ RM84.25 sen seunit

Pasti ada yang tertanya, bagaimana kah dengan kos pos ke USA, pasti mahal

Betul, kerana itu kami akan ajar anda teknik dan starategi untuk menyerap kenaikan kos itu menerusi bengkel eBaypreneur Export Oversea Academy – UTHM

Menerusi bengkel ini, antara silibus yang akan diajar adalah memanfaatkan sepenuhnya keistimewaan sebagai seller eBay hingga boleh mendapat diskaun shipping

Anda juga boleh memaksimuman keuntungan menerusi pengunaaan warehouse di USA, dan jangan terkejut jika harga nya jauh lebih murah dari sangkaan kita

Apa tunggu lagi, jika mahu menyelesaikan masalah kewangan anda, ini adalah salah satu solusi nya

Malah side income diperolehi adalah berlipat kali ganda kerana di dalam mata wang USD, seronok bukan? 

Inilah yang dibuktikan oleh ramai students Dr Zul seperti di bawah 

Belajar cara menjual di eBay dengan Top Rated Seller

Mahu belajar cara menjual Natural Shilajit resin di eBay dengan betul dan berkesan?

Nak belajar jual barang barang yang selamat dan berpotensi jana income lumayan di eBay?

Jom daftar kelas eBay anjuran Export Oversea Academy – UTHM

Founder kami, Dr Zul yang juga Top Rated Seller eBay sudah bertapak dalam dunia eBay sejak 2010 lagi

Beliau yang juga Pensyarah Kanan di UTHM kini sedang melatih sesiapa yang berminat untuk belajar bisnes eBay melalui Export Oversea Academy – UTHM

Syarikat spin-off milik UTHM ini sudah melatih lebih 40,000 student dari dalam dan luar negara hingga kini

Export Oversea Academy – UTHM, syarikat spin-off milik UTHM ini sudah melatih lebih 40,000 student dari dalam dan luar negara hingga kini

Kuasai teknik HDLR & RCA

Secara ringkas, anda akan belajar 5 chapter cara menguasai bisnes di eBay

Iaitu yang pertama cara nak setup akaun eBay (sebelum, semasa dan selepas) hingga akaun berkenaan bersedia untuk menjual

Kedua, adalah langkah mencari barang yang boleh dan tak boleh dijual berdasarkan data

Data ini akan menentukan kadar kejayaan yang tinggi

Caranya adalah kuasai teknik High Demand Low Risk (HDLR) dan RCA

Sekiranya kedua teknik ini dikuasai dengan baik, InsyaAllah 95 peratus barang di kedai eBay boleh terjual

Ketiga, adalah teknik bagi optimum kan potensi kedai eBay kita dilihat dan dilawati oleh buyer

Teknik optimum ini termasuk kenal pasti apa volume search dan kata kunci dicari oleh buyer di eBay

Keempat, adalah proses pemilihan syarikat kurier yang tepat untuk menghantar barang pelanggan ke luar negara 

Kelima adalah cara memaksimumkan keuntungan dengan melebarkan bisnes melalui penggunaan gudang di USA

Lihat apa kata anak anak murid Dr Zul

Jika tuan puan sudah bersedia untuk belajar bisnes di eBay

Ini adalah masa yang tepat, bukan semalam atau esok

Takdir tuan puan membaca artikel ini bukan kebetulan

Ia adalah jawapan kepada persoalan yang belenggu tuan puan ketika ini

‘Nak bisnes apa?’ “saya pun mahu jual Natural Shilajit resin ini, macam best je”

Jangan risau, Insya Allah topik topik nak jual barang yang laku di eBay memang kita ajar

Cuma tuan puan kena betulkan mindset dahulu, ini bukan skim cepat kaya, belajar hari ini, semalam dah dapat sales

Ia perlu proses, yang penting platform ini genuine untuk cari rezeki dalam jangka masa panjang dan income boleh berkembang insyaAllah

Tuan puan sedia maklum, 9/10 sumber rezeki datang dari asbab membuat bisnes

Sudah ramai mereka di luar sana yang pernah berada di posisi tuan puan ketika ini

Mereka tercari cari cara raih cara buat duit online, atau side income from home 

Lebih lebih lagi kos hidup kini menekan di kanan dan kiri

Lihat lah apa kata mereka yang sudah pergi ke kelas anjuran Dr Zul

Export Oversea Academy – UTHM, syarikat spin-off milik UTHM ini sudah melatih lebih 40,000 student dari dalam dan luar negara hingga kini

Jangan tunggu lagi tuan puan

Siapa yang mahu tolong diri kita

Kalau bukan diri sendiri

Duit tak datang bergolek

Perlu usaha

Maka bertindak lah sekarang

habis//

BONUS – Download ebook eBay PERCUMA di SINI

Lagi artikel menarik di bawah

ShipBob : 101

Terapeak : 101

Black Friday Cyber : Ini maksudnya…

10 hot selling product on Amazon 2024

Puan Diya raih USD100,000 sebulan hasil bisnes eBay

Leave a Reply

Your email address will not be published.