Loading

Libido item terjual lebih RM200,000 di eBay USA sejak 30 hari lalu

Libido merujuk kepada keinginan atau nafsu seksual seseorang. Ia adalah dorongan semula jadi untuk melakukan hubungan seksual.

Ia boleh dipengaruhi oleh pelbagai faktor termasuk hormon, kesihatan fizikal, emosi, dan psikologi.

Hormon seperti testosteron dan estrogen memainkan peranan penting dalam mengawal tahap libido. Tahap hormon yang rendah boleh mengurangkan keinginan seksual.

Keadaan kesihatan umum seperti obesiti, penyakit jantung, dan diabetes boleh mempengaruhi libido.

Tekanan, kebimbangan, dan kemurungan adalah faktor psikologi yang boleh menurunkan libido.

Gaya hidup yang sihat seperti pemakanan seimbang, senaman, dan tidur yang cukup boleh membantu meningkatkan libido.

Kualiti hubungan dengan pasangan juga boleh mempengaruhi libido. Komunikasi yang baik dan keintiman emosi boleh meningkatkan keinginan seksual.

Sesetengah ubat mempunyai kesan sampingan yang boleh menurunkan libido, contohnya antidepresan dan ubat tekanan darah.

Libido boleh berubah mengikut umur. Sebagai contoh, wanita mungkin mengalami perubahan libido semasa menopaus dan lelaki mungkin mengalaminya semasa andropaus.

Makanan tertentu seperti tiram, coklat, dan buah-buahan tertentu dikenali sebagai afrodisiak yang boleh membantu meningkatkan libido.

Libido : Top 5 penjual di eBay USA

Libido : Top 5 penjual di eBay USA

2,024 unit item berkaitan meningkatkan rangsangan libido terjual USD 43,189 @ RM202,916.10 sen di eBay USA sejak 30 hari lalu

Dari 100 listings dimuatnaik, hanya 57 peratus dari nya berjaya terjual dengan harga purata USD 16.68 @ RM78.36 sen

Berikut adalah Top 5 items cerapan item libido di Zik Analytics berkaitan libido yang terjual di USA sejak 30 hari lalu

1. Reliable Richard Extreme – Best #1 Male Supplement

Seller USA yang berjaya menjual sebanyak 400 unit item libido dengan harga USD 37.50 @ RM176.27 sen per item

Antara yang paling untung adalah seorang seller dari USA yang berjaya menjual sebanyak 400 unit item libido dengan harga USD 37.50 @ RM176.27 sen per item

Atau sama dengan hasil jualan sebanyak 37.50×400= USD 15,000 @ RM70,474.92 sen

Dan sejak muat naik item ini pada 29 Mac 2024, sebanyak 1,014 unit berjaya terjual dengan hasil 37.50×1014= USD 38,025 @ RM178,653.93 sen

2. BioPeak Men Enhancement Capsules, BioPeak Pills Last longer BiggerD (1 Bottle)

254 botol item libido terjual USD 24.95 @ RM117.22 sen per item atau sama dengan hasil sebanyak 254x24.95= USD 6,337.30 @ RM29,774.71 sen

254 botol item ini terjual USD 24.95 @ RM117.22 sen per item atau sama dengan hasil sebanyak 254×24.95= USD 6,337.30 @ RM29,774.71 sen

Sejak muat naik item ini pada 26 April 2024, 556 unit sudah terjual atau sama dengan hasil 24.95×556= USD 13,872.20 @ RM65,176.15 sen

Libido item untuk keperluan seksual

3. Emperor’s Vigor Tonic All Natural Dietary Supplement to Improve Performance 60ct

168 unit item libido terjual USD 19.95 @ RM93.73 sen per item atau sama dengan hasil sebanyak 19.95x168= USD 3,351.60 @ RM15,746.91 sen

168 unit item ini terjual USD 19.95 @ RM93.73 sen per item atau sama dengan hasil sebanyak 19.95×168= USD 3,351.60 @ RM15,746.91 sen

Dan sejak muat naik item ini pada 11 September 2023, 549 unit terjual atau sama dengan hasil sebanyak 19.95×549= USD 10,952.55 @ RM51,458.67 sen 

4. NUGENIX TOTAL-T -Testosterone Booster for Men, Energy & Endurance 90 Capsules

143 unit item libido terjual USD 13.98 @ RM65.68 sen sebotol atau sama dengan hasil sebanyak 13.98x143= USD 1,999.14 @ RM9,392.61 sen

143 unit item ini terjual USD 13.98 @ RM65.68 sen sebotol atau sama dengan hasil sebanyak 13.98×143= USD 1,999.14 @ RM9,392.61 sen

Dan sejak muatnaik listing ini pada 18 Mei 2024, 179 unit sudah terjual atau sama dengan hasil sebanyak 13.98×179= USD 2,502.42 @ RM11,757.19 sen

5. VirilTonic for Men, VirilTonic blood flow Support Capsules 60ct

117 item libido terjual USD 19.95 @ RM93.73 sen setiap satu atau sama dengan hasil sebanyak 19.95x117= USD 2334.15 @ RM10,966.60 sen

117 item ini terjual USD 19.95 @ RM93.73 sen setiap satu atau sama dengan hasil sebanyak 19.95×117= USD 2334.15 @ RM10,966.60 sen

Sejak muat naik listing ini pada 28 Mei 2024, 122 item terjual atau sama dengan hasil 19.95×122= USD 2,433.90 @ RM11,435.26 sen

Libido…eBay seller kena alert

Dengan dapatan dan cerapan data diperolehi membuktikan item berkenaan mendapat permintaan yang baik di eBay kerana penduduk USA memerlukan item libido untuk keperluan seksual mereka

Dapatan ini secara langsung membantu eBay seller untuk mengenalpasti permintaan penduduk USA dan memenuhi keperluan mereka serta dalam masa sama boleh meningkatkan keuntungan kedai eBay masing masing

Menurut Dr Zul, salah satu strategi yang boleh digunapakai untuk menjual di eBay dengan memaksiumkan keuntungan adalah menggunakan method warehouse fullfillment dari USA sendiri

Inilah yang dilakukan oleh seller4 dari 5 seller yang disenaraikan di atas

Berikut adalah pesanan dari Dr Zul sendiri mengenai strategi ini yang berkesan untuk kita menjual barang cara mengatasi serangan panik seperti seller lain di eBay

Strategi Warehouse buat penjual eBay produktif

Ini hasil daripada jualan salah satu channel yg saya tabur di market USA menggunakan teknik dalam WFI method di eBay platform.

100% order diuruskan secara automatik. Memang cuci tangan habis.

Kerja sy hanya monitor berapa stok yg tinggal di warehouse dan reply customer sekali sekala klu ada yg tanya

Agak-agak stok sudah nak habis, order kat supplier restock semula barang kat warehouse

Yang bestnya jika seller malaysia jual barang sama dia ship dari Malaysia.

sy dengan selamba boleh offer harga yang sama tapi untung saya double.

Sebab kos shipping sy lagi murah.

Dan sy boleh ship terus dari usa 2 hari dah boleh sampai ke tangan buyer.

Sudah tiada isu kastam, isu shipping mahal, dan isu eBay policy

Dalam masa yg sama, saya tabur jugak barang-barang yg ada di warehouse untuk sy jual di semua marketplace sedia ada di USA  seperti Amazon, etsy, grailed, shopify dan Facebook marketplace untuk generate extra income

Semua strategi ni saya sudah dokumenkan dan jadikan case study dalam Modul WFI Method

Siapa yang sudah tahu teknik ni, lepas ni dah tak payah nak penat-penat packing barang setiap hari

Sampai nak bercuti pun terpaksa hold dulu or mintak staf uruskan.

So masa yg kita ada boleh fokus pada kerja-kerja yang lebih produktif

Tak tersekat dengan aktiviti harian yang berulang kali setiap hari

Teknik WFI Method ni jugak sesuai untuk orang yg ada masalah nak uruskan order buat packing dan shipping.

Orang fulltime boleh buat, orang yang buat part time pun boleh buat.

Apa yg penting hasil lebih berganda, kerja lebih mudah

Itulah specialnya teknik WFI method

Kenali eBay lebih mendalam melalui Export Oversea Academy – UTHM

Mahu belajar cara menjual di eBay dengan betul dan berkesan

Nak belajar cara menjual perfume atau barang barang yang selamat dan berpotensi jana income lumayan di eBay?

Jom daftar kelas eBay anjuran Export Oversea Academy – UTHM

Founder kami, Dr Zul yang juga Top Rated Seller eBay sudah bertapak dalam dunia eBay sejak 2010 lagi

Beliau yang juga Pensyarah Kanan di UTHM kini sedang melatih sesiapa yang berminat untuk belajar bisnes eBay melalui Export Oversea Academy – UTHM

Syarikat spin-off milik UTHM ini sudah melatih lebih 40,000 student dari dalam dan luar negara hingga kini

Export Oversea Academy – UTHM, syarikat spin-off milik UTHM ini sudah melatih lebih 40,000 student dari dalam dan luar negara hingga kini

Kuasai teknik HDLR & RCA

Secara ringkas, anda akan belajar 5 chapter cara menguasai bisnes di eBay

Iaitu yang pertama cara nak setup akaun eBay (sebelum, semasa dan selepas) hingga akaun berkenaan bersedia untuk menjual

Kedua, adalah langkah mencari barang yang boleh dan tak boleh dijual berdasarkan data

Data ini akan menentukan kadar kejayaan yang tinggi

Caranya adalah kuasai teknik High Demand Low Risk (HDLR) dan RCA

Sekiranya kedua teknik ini dikuasai dengan baik, InsyaAllah 95 peratus barang di kedai eBay boleh terjual

Ketiga, adalah teknik bagi optimum kan potensi kedai eBay kita dilihat dan dilawati oleh buyer

Teknik optimum ini termasuk kenal pasti apa volume search dan kata kunci dicari oleh buyer di eBay

Keempat, adalah proses pemilihan syarikat kurier yang tepat untuk menghantar barang pelanggan ke luar negara 

Kelima adalah cara memaksimumkan keuntungan dengan melebarkan bisnes melalui penggunaan gudang di USA

Ini adalah bekal utama bagi seorang seller di bawah bimbingan Dr Zul untuk pecah telur 

Seterusnya dapat income dalam USD

Sama seperti apa yang anda lihat di bawah ini 

testimoni dari student Dr Zul Export Oversea Acdemy UTHM
testimoni dari student Dr Zul Export Oversea Acdemy UTHM
testimoni dari student Dr Zul Export Oversea Acdemy UTHM

Lihat apa kata anak anak murid Dr Zul

Jika tuan puan sudah bersedia untuk belajar bisnes di eBay

Ini adalah masa yang tepat, bukan semalam atau esok

Takdir tuan puan membaca artikel ini bukan kebetulan

Ia adalah jawapan kepada persoalan yang belenggu tuan puan ketika ini

‘Nak bisnes apa?’ nak jual item libido juga boleh ke

Jangan risau, topik nak jual barang yang laku di eBay memang kita ajar

Cuma tuan puan kena betulkan mindset dahulu, ini bukan skim cepat kaya, belajar hari ini, semalam dah dapat sales

Ia perlu proses, yang penting platform ini genuine untuk cari rezeki dalam jangka masa panjang dan income boleh berkembang insyaAllah

Tuan puan sedia maklum, 9/10 sumber rezeki datang dari asbab membuat bisnes

Sudah ramai mereka di luar sana yang pernah berada di posisi tuan puan ketika ini

Mereka tercari cari cara raih pendapatan sampingan

Lebih lebih lagi kos hidup kini menekan di kanan dan kiri

Lihat lah apa kata mereka yang sudah pergi ke kelas anjuran Dr Zul

Export Oversea Academy – UTHM, syarikat spin-off milik UTHM ini sudah melatih lebih 40,000 student dari dalam dan luar negara hingga kini

Jangan tunggu lagi tuan puan

Siapa yang mahu tolong diri kita

Kalau bukan diri sendiri

Duit tak datang bergolek

Perlu usaha

Maka bertindak lah sekarang

habis//

(Gambar kredit kepada Diabetes UK)

BONUS – Download ebook eBay PERCUMA di SINI

Lagi artikel menarik di bawah

ShipBob : 101

Terapeak : 101

Black Friday Cyber : Ini maksudnya…

10 hot selling product on Amazon 2024

Puan Diya raih USD100,000 sebulan hasil bisnes eBay

Leave a Reply

Your email address will not be published.