Loading

Gano Excel Coffee terjual RM66,000 di eBay USA 30 hari lalu

Gano Excel Coffee yang diasaskan sebuah syarikat di negara ini mendapat permintaan yang baik di USA sejak 30 hari lalu

Mana tidak nya, produk yang juga dikenali sebagai Gano Excel Ganoderma itu terjual USD 14,080 @ RM66,188.27 sen dalam tempoh itu

Gano Excel Coffee terjual RM66,000 di eBay USA 30 hari lalu

Malah cerapan di Terapeak sejak tiga tahun lalu juga mendapati produk ini dijual dengan harga purata USD 125.65 @ RM590.66 sen per item

dan seorang seller dari negara ini turut mendapat tempias untung apabila berjaya jual 19 unit item itu pada harga USD 129.11 @ RM606.92 sen per item sejak 30 hari lalu di eBay USA

Seller dari negara ini turut mendapat tempias untung apabila berjaya jual 19 unit item Gano Excel Coffee pada harga USD 129.11 @ RM606.92 sen per item sejak 30 hari lalu di eBay USA

Ini sama dengan hasil jualan sebanyak 129.11×19= USD 2,453.09 @ RM11,531.66 sen !

Gano Excel Coffee : asal usul

Gano Excel adalah sebuah syarikat yang diasaskan di Malaysia pada tahun 1995 oleh Leow Soon Seng.

Syarikat ini terkenal dengan produk kesihatan berasaskan Ganoderma Lucidum, sejenis cendawan yang dikenali dengan manfaat kesihatannya.

Salah satu produk paling popular Gano Excel adalah kopi yang diperkaya dengan ekstrak Ganoderma. Ia dikatakan membantu meningkatkan tenaga dan kesihatan secara keseluruhan.

Gano Excel telah mengembangkan pasaran mereka ke lebih daripada 60 negara di seluruh dunia, termasuk Amerika Syarikat, Kanada, dan banyak negara di Eropah.

Syarikat ini menggunakan model pemasaran berbilang peringkat (MLM) yang membolehkan pengedar memperoleh pendapatan melalui penjualan produk dan merekrut pengedar baru.

Gano Excel memiliki pusat penyelidikan dan pembangunan sendiri untuk memastikan kualiti dan keberkesanan produk mereka.

Selain Gano Excel Ganoderma, Gano Excel juga menawarkan pelbagai produk lain seperti teh, suplemen kesihatan, dan produk penjagaan diri.

Produk-produk Gano Excel telah mendapat pelbagai sijil dan pengiktirafan dari badan-badan kesihatan dan keselamatan makanan serata dunia.

Gano Excel menawarkan peluang perniagaan kepada individu yang ingin menjadi pengedar dengan modal permulaan yang rendah dan potensi pendapatan yang menarik.

Syarikat ini juga menekankan kepentingan pertanian organik dan amalan mesra alam dalam proses pengeluaran mereka.

Kebaikan Gano Excel Ganoderma

Produk Gano Excel mengandungi Ganoderma lucidum yang terkenal dengan keupayaannya untuk menguatkan sistem imun.

Ganoderma lucidum adalah sumber antioksidan yang membantu melawan radikal bebas dalam badan, mengurangkan risiko penyakit kronik.

Produk seperti kopi dan minuman kesihatan Gano Excel boleh membantu meningkatkan tenaga dan mengurangkan keletihan.

Bahan aktif dalam Ganoderma lucidum boleh membantu meningkatkan kesihatan kardiovaskular dengan mengawal tekanan darah dan kolesterol.

Pengambilan produk Ganoderma telah dikaitkan dengan peningkatan kualiti tidur dan mengurangkan masalah insomnia.

Ganoderma lucidum membantu dalam proses detoxifikasi badan dengan membuang toksin dan bahan kimia berbahaya.

Produk Gano Excel boleh membantu meningkatkan fungsi kognitif dan memori.

Antioksidan dalam Ganoderma lucidum juga bermanfaat untuk kesihatan kulit, mengurangkan tanda-tanda penuaan dan meningkatkan kelembapan kulit.

Ganoderma lucidum mempunyai sifat anti-radang yang boleh membantu mengurangkan keradangan dan kesakitan dalam badan.

Beberapa produk Gano Excel boleh membantu dalam pengurusan berat badan dengan meningkatkan metabolisme dan mengurangkan selera makan.

Secara keseluruhan, Gano Excel menawarkan pelbagai produk yang boleh menyokong kesihatan dan kesejahteraan secara holistik melalui manfaat Ganoderma lucidum.

Namun, adalah penting untuk berbincang dengan pakar kesihatan sebelum memulakan sebarang rejimen kesihatan baru.

Gano Excel Ganoderma : Cari pembekal murah

Hasil semakan di Shopee mendapati produk ini paling murah boleh didapati dengan harga RM17.70 sekotak

Hasil semakan di Shopee mendapati produk Gano Excel  Coffee paling murah boleh didapati dengan harga RM17.70 sekotak

Jom kita keuntungan seller ini dengan menggunakan US eBay Fee Calculator

Bagi satu kali penjualan Gano Excel Coffee, seller ini sebenarnya sudah mendapat untung kasar sebanyak USD 72.45 @ RM340.57 sen

BACA INI >>>Kenapa Seller ‘Baru’ Di eBay Tak Boleh Jual Makanan.Ini Rahsianya!<<<

Bagi satu kali penjualan Gano Excel Coffee, seller ini sebenarnya sudah mendapat untung kasar sebanyak USD 72.45 @ RM340.57 sen

Jadi, 72.45×19= USD 1376.55 @ RM6,470.98 sen ! hasil income diperolehi dalam 30 hari !

Jom belajar cara menjual di eBay dengan betul dan berkesan

Nak belajar cara menjual Gano Excel Coffee  atau barang barang yang selamat dan berpotensi jana income lumayan di eBay?

Jom daftar kelas eBay anjuran Export Oversea Academy – UTHM

Founder kami, Dr Zul yang juga Top Rated Seller eBay sudah bertapak dalam dunia eBay sejak 2010 lagi

Beliau yang juga Pensyarah Kanan di UTHM kini sedang melatih sesiapa yang berminat untuk belajar bisnes eBay melalui Export Oversea Academy – UTHM

Syarikat spin-off milik UTHM ini sudah melatih lebih 40,000 student dari dalam dan luar negara hingga kini

Nak belajar cara menjual Gano Excel Coffee  atau barang barang yang selamat dan berpotensi jana income lumayan di eBay?

Jom daftar kelas eBay anjuran Export Oversea Academy – UTHM

Kuasai teknik HDLR & RCA

Secara ringkas, anda akan belajar 5 chapter cara menguasai bisnes di eBay

Iaitu yang pertama cara nak setup akaun eBay (sebelum, semasa dan selepas) hingga akaun berkenaan bersedia untuk menjual

Kedua, adalah langkah mencari barang yang boleh dan tak boleh dijual berdasarkan data

Data ini akan menentukan kadar kejayaan yang tinggi

Caranya adalah kuasai teknik High Demand Low Risk (HDLR) dan RCA

Sekiranya kedua teknik ini dikuasai dengan baik, InsyaAllah 95 peratus barang di kedai eBay boleh terjual

Ketiga, adalah teknik bagi optimum kan potensi kedai eBay kita dilihat dan dilawati oleh buyer

Teknik optimum ini termasuk kenal pasti apa volume search dan kata kunci dicari oleh buyer di eBay

Keempat, adalah proses pemilihan syarikat kurier yang tepat untuk menghantar barang pelanggan ke luar negara 

Kelima adalah cara memaksimumkan keuntungan dengan melebarkan bisnes melalui penggunaan gudang di USA

Ini adalah bekal utama bagi seorang seller di bawah bimbingan Dr Zul untuk pecah telur 

Seterusnya dapat income dalam USD

Sama seperti apa yang anda lihat di bawah ini 

testimoni dari student Dr Zul Export Oversea Acdemy UTHM

bekas banduan atau Gagal SPM ? ini jalan untuk bangkit semula

Export Oversea Academy – UTHM, syarikat spin-off milik UTHM ini sudah melatih lebih 40,000 student dari dalam dan luar negara hingga kini untuk raih income dalam USD di eBay
testimoni dari student Dr Zul Export Oversea Acdemy UTHM

bekas banduan atau Gagal SPM ? ini jalan untuk bangkit semula

Export Oversea Academy – UTHM, syarikat spin-off milik UTHM ini sudah melatih lebih 40,000 student dari dalam dan luar negara hingga kini untuk raih income dalam USD di eBay
testimoni dari student Dr Zul Export Oversea Acdemy UTHM

bekas banduan atau Gagal SPM ? ini jalan untuk bangkit semula

Export Oversea Academy – UTHM, syarikat spin-off milik UTHM ini sudah melatih lebih 40,000 student dari dalam dan luar negara hingga kini untuk raih income dalam USD di eBay

Lihat apa kata anak anak murid Dr Zul

Jika tuan puan sudah bersedia untuk belajar bisnes di eBay

Ini adalah masa yang tepat, bukan semalam atau esok

Takdir tuan puan membaca artikel ini bukan kebetulan

Ia adalah jawapan kepada persoalan yang belenggu tuan puan ketika ini

‘Nak bisnes apa?’ saya SPM pun gagal, hmm

Jangan risau, siapa pun anda bekas banduan ke pelajar gagal SPM ke, perkara berlaku jadikan pedoman, kita pandang ke hari ini dan hari muka

Kami akan bantu anda dengan ilmu menjual di eBay termasuk topik nak jual barang yang laku di eBay

Cuma tuan puan kena betulkan mindset dahulu, ini bukan skim cepat kaya, belajar hari ini, semalam dah dapat sales

Ia perlu proses, yang penting platform ini genuine untuk cari rezeki dalam jangka masa panjang dan income boleh berkembang insyaAllah

Tuan puan sedia maklum, 9/10 sumber rezeki datang dari asbab membuat bisnes

Sudah ramai mereka di luar sana yang pernah berada di posisi tuan puan ketika ini

Mereka tercari cari cara raih pendapatan sampingan

Lebih lebih lagi kos hidup kini menekan di kanan dan kiri

Lihat lah apa kata mereka yang sudah pergi ke kelas anjuran Dr Zul

Gano Excel Coffee : Jom belajar cara menjual di eBay dengan betul dan berkesan

Export Oversea Academy – UTHM, syarikat spin-off milik UTHM ini sudah melatih lebih 40,000 student dari dalam dan luar negara hingga kini untuk raih income dalam USD di eBay
Gano Excel Coffee : Jom belajar cara menjual di eBay dengan betul dan berkesan

Export Oversea Academy – UTHM, syarikat spin-off milik UTHM ini sudah melatih lebih 40,000 student dari dalam dan luar negara hingga kini untuk raih income dalam USD di eBay
Gano Excel Coffee : Jom belajar cara menjual di eBay dengan betul dan berkesan

Export Oversea Academy – UTHM, syarikat spin-off milik UTHM ini sudah melatih lebih 40,000 student dari dalam dan luar negara hingga kini untuk raih income dalam USD di eBay

Jangan tunggu lagi tuan puan

Siapa yang mahu tolong diri kita

Kalau bukan diri sendiri

Duit tak datang bergolek

Perlu usaha

Maka bertindak lah sekarang

habis//

BONUS – Download ebook eBay PERCUMA di SINI

Lagi artikel menarik di bawah

ShipBob : 101

Terapeak : 101

Black Friday Cyber : Ini maksudnya…

10 hot selling product on Amazon 2024

Puan Diya raih USD100,000 sebulan hasil bisnes eBay

Leave a Reply

Your email address will not be published.