Loading

pam angin

Pam angin terjual 1,618 unit pada harga US $ 41,568 @ RM195,754.66 di laman eBay 30 hari lalu

Dari 100 listing yang dimuatnaik, 71 peratus nya terjual dengan  harga purat US $ 25.75 @ RM 121.26

pam angin

Data di atas menunjukkan carian terhadap kata kunci berkenaan di Google Trends USA sejak 30 hari lalu

Jika dibuat perbandingan antara data trend jualan di eBay oleh Zik Analytics dan Google Trends ini adalah sepadan

Jelas membuktikan minat terhadap produk ini dalam kalangan penduduk di sana meningkat menjelang akhir 30 hari lalu

pam angin

Sementara itu, tak sampai sebulan, seorang seller USA berjaya jual 149 unit pam angin ini dengan harga US $ 35.89 seunit

Ini bermakna, seller ini berjaya membuat jualan kasar sebanyak US $ 5,347.61 @ RM 25,183.30 !

Beliau memuat naik listing itu di laman eBay pada 7 Mac 2024

Dalam pada itu, hasil semakan di laman alibaba.com terhadap item yang serupa menjumpai gambar seperti berikut 

Pam angin dari China

Nah memang sebiji item dan gambar gambar nya, boleh jadi ini adalah supplier seller USA berkenaan

Jom kita kira berapa kah keuntungan beliau dengan shipping item ini dari China ke USA dengan guna Us eBay fee calculator 

Dapat untung US $ 3.43 setiap unit x 149 unit terjual = US $ 511.07 @ RM 2,406.55 

Kalau seller USA, mungkin dapat untung ini macam celah gigi sahaja

namun bayang kan jika tuan puan yang dapat jual pam angin ini

dapat RM2,400 tak sampai sebulan, agak agak okay tak income macam ini

Buat buat rasa orang kata

Tak perlu tinggal kan kerja hakiki pun, buat bila masa free

Setiap hari cuma spend 2-3 jam untuk buat kerja di eBay

Bila bila waktu pun tak mengapa

Inilah yang best bila bisnes di eBay

Waktu adalah bebas, kita rajin kita dapat lebih

Tapi ada lagi best

kita boleh potong kos lagi dan maksimumkan untung dengan guna warehouse di USA

Pam angin ini bagus kerana :

Mudah Dibawa: Ringan dan kecil, mudah bawa untuk kegunaan kecemasan.

Penggunaan yang Mudah: Hanya perlu sambung ke soket kuasa 12V kereta (biasanya soket rokok) dan hos udara ke injap tayar untuk mengisi angin.

Jimat Masa: Tidak perlu lagi pergi ke stesen minyak untuk isi angin tayar. Pam tayar di mana mana dan bila bila masa yang diperlukan.

Pengukur Tekanan : Kebanyakan model dilengkapi dengan pengukur tekanan tayar dengan tepat supaya tak terlalu kembung atau kempis.

Berbagai Sumber Kuasa: Selain daripada soket 12V, ada juga yang boleh dicas guna USB atau bateri, buat ia lebih fleksibel

Pencahayaan LED: Ciri ini sangat berguna jika isi angin tayar pada waktu malam atau di tempat yang kurang cahaya.

Pelbagai Guna: Bukan hanya untuk tayar kereta, tetapi juga boleh diguna untuk basikal, bola, pelampung, dan lain lain peralatan yang perlu isian udara.

Automatic Shut-Off: Fungsi ini bolehkan alat ini berhenti mengisi angin secara automatik apabila tayar capai tekanan yang ditetapkan, jadi kan ia lebih selamat dan mudah.

Keselamatan Memandu: Dengan alat ini, pemilik boleh periksa secara rutin tekanan tayar yang sesuai, yang penting untuk keselamatan pemanduan dan meningkatkan jarak tempuh bahan bakar kereta.

Buka akaun eBay dahulu

Okay, sekarang kita sudah tahu fungsi dan siapa pembekal pam angin seller USA ini

Katakanlah kita mahu menjadi seperti nya

Kita kena buka akaun eBay terlebih dahulu, ikuti caranya dengan baca link di bawah ini

TEKAN SINI > Cara menjual di eBay untuk newbie 2024<<<

Suka saya ingatkan tuan puan, lebih lebih lagi kepada seller seller baru

Jangan semberono bisnes di eBay ini, kena ikut peraturan

Jika tidak, jadi seperti kisah juruteknik ini di bawah : 

TEKAN SINI >>> Juruteknik hampir disaman USD 2 juta gara gara….<<<

Atau kisah pemuda di bawah ini yang main redah sahaja buat eBay

Hingga akaun eBay nya kena gantung secara kekal

TEKAN SINI>>> Pelajar U dapat income RM7,000 sebulan di eBay, tapi…<<<

Tuan puan juga boleh baca artikel ini

TEKAN SINI>>> item yang HARAM tak boleh jual di eBay<<<

Jika tuan puan sudah patuh dan ikuti panduan menjual di eBay oleh Dr Zul

dengan sabar dan tekun, insyaAllah kejayaan pasti milik tuan puan

Usaha tak khianati hasil, insyaAllah

Jika tuan puan mahu menjual pam angin juga dan maksimum kan untung

Caranya adalah kita pos barang kita ke warehouse di USA

Nak tahu lebih lanjut mengenai strategi ini

Dr Zul akan terangkan di dalam kelas online mahu pun Face to Face nanti

Ramai anak anak didik Dr Zul yang sudah berjaya dengan guna strategi ini

Lihatlah anak anak murid Dr Zul di bawah ini, usaha tak mengkhianati hasil orang kata

Jika tuan puan sudah bersedia untuk belajar bisnes di eBay

Ini adalah masa yang tepat, bukan semalam atau esok

Takdir tuan puan membaca artikel ini bukan kebetulan

Ia adalah jawapan kepada persoalan yang belenggu tuan puan ketika ini

‘Nak bisnes apa?’ nak jual pam angin macam seller USA ini boleh ke

Tuan puan sedia maklum, 9/10 sumber rezeki datang dari 

Asbab membuat bisnes

Dengan bergurukan Dr Zul yang aktif bisnes di eBay sejak 2010

Dan kini diktiraf sebagai Top Rated Seller eBay

Sudah ramai mereka di luar sana yang pernah berada di posisi tuan puan ketika ini

Yang punya azam nak cari pendapatan sampingan

Di kala kos hidup kini menekan di kanan dan kiri

Lihat lah apa kata mereka yang sudah pergi ke kelas anjuran Dr Zul

Jangan tunggu lagi tuan puan

Siapa yang mahu tolong diri kita

Kalau bukan diri sendiri

Duit tak datang bergolek

Perlu usaha

Maka bertindak lah sekarang

habis//

BONUS – Download ebook eBay PERCUMA di SINI

Lagi artikel menarik di bawah

ShipBob : 101

Terapeak : 101

Black Friday Cyber : Ini maksudnya…

10 hot selling product on Amazon 2024

Puan Diya raih USD100,000 sebulan hasil bisnes eBay

Leave a Reply

Your email address will not be published.