Loading

Rak pinggan mangkuk

Rak pinggan mangkuk terjual 790 unit sebanyak US $ 20,193 @ RM 95,166.28 di eBay 30 hari lalu

Dari 100 listings yang dimuatnaik, 70 peratus dari nya terjual dengan purata harga US $ 24.54 @ RM 115.65 seunit

Rak pinggan mangkuk
Rak pinggan mangkuk

Dalam pada itu, seorang seller USA berjaya menjual sebanyak 227 unit rak pinggan mangkuk ini sejak 28 Disember 2023

Ini bersamaan dengan hasil sebanyak US $ 9,531.73 @ RM 44,921.47 sen

Manakala pada 30 hari lalu, seller ini berjaya jual 77 unit dengan harga US $ 41.99 @ RM 197.89 setiap satu

Hasil jualan kasar adalah US $ 3,233.23 @ RM15,237.68 

Rak pinggan mangkuk semakin laris di USA

Rak pinggan mangkuk

Dalam pada itu, menurut laporan globenewswire.com :

Pasaran kitchen organizer AS bernilai USD 20.29 bilion pada tahun 2023 dan jangka capai nilai $23.59 bilion pada 2029

Antara penyumbang nya dari industri hospitaliti kerana macam macam sebab termasuk : 

a) peningkatan penginapan jangka pendek

b) pertumbuhan dalam sewa percutian

c) tumpuan pada kemudahan & pengalaman tetamu

Peningkatan sewa di platform seperti Vrbo dan Airbnb juga lonjak demand kitchen organizer

Pemilik amat titik berat keperluan jimat ruang selain kitchen organizer yang serba boleh dan cekap.

Ini akan tingkat kan pengalaman tetamu dan maksimum kan kapasiti penyimpanan. 

Permintaan untuk sektor hotel & restoran juga naik

Menurut American Hotel & Lodging Association, pada 2022, kadar huni hotel naik 9% di AS

Selain itu, peningkatan kerja pembaikan rumah jadi salah satu demand dalam pasaran kitchen organizer AS kerana : 

a) Meningkatkan nilai rumah

b) Menambah income boleh guna

c) Peningkatan kecekapan & fungsi

d) Guna & optimum ruang

e) Demand untuk ruang peribadi

Memandangkan orang ramai habis lebih banyak masa di rumah

mereka belanja lebih banyak untuk kerja baiki rumah.

Menurut Pusat Bersama untuk Pengajian Perumahan Universiti Harvard

jumlah yang dibayar oleh rakyat Amerika untuk baiki dan ubah suai kediaman cecah $500 bilion setahun.

Itu termasuk trend membuat dapur tersusun kerana Ia naik kan nilai rumah.

Guna warehouse compete dengan seller USA

Menerusi data itu, item rak pinggan mangkuk yang termasuk dalam kitchen organizer ini

juga mendapat tempias nya dan jadi punca permintaan terhadap item ini sentiasa ada

dari masa ke masa di laman eBay

Dalam pada itu, carian di alibaba.com :

Jika dilihat dengan saiz dan ciri ciri yang sama, rak pinggan mangkuk ini boleh dibeli dengan harga serendah

US $ 29.80 seunit, seller USA ini boleh meraih untung kasar US $ 12.19 sen seunit

Namun sebagai seller baru di eBay, pasti kita tertanya tanya

“Nama je untung US 12.19 seunit, itu belum masuk kos shipping lagi”

Betul dan saya bersetuju

Namun ada teknik dan strategi yang boleh digunapakai bagi bersaing sihat dengan seller ini

Jika beliau guna shipping dari USA dengan tawaran shipping percuma dan returns

Kita juga boleh lakukan perkara yang sama dan jual rak pinggan mangkuk ini dengan harga yang sama 

Dengan guna kemudahan gudang di Amerika Syarikat

Untuk mengetahui bagaimana teknik dan strategi ini berfungsi

Lihat apa kata testimoni yang guna teknik dan strategi gudang di warehouse seperti di bawah ini 

atau baca kisah kejayaan Puan Diya seperti di bawah ini

TEKAN SINI>>> Puan Diya raih RM100,000 hasil menjual di eBay<<<

Namun, jangan risau jika tidak mampu, tak mahu atau tak berani nak jual rak pinggan mangkuk

atau bisnes guna gudang di USA ini, tak mengapa

Tuan puan boleh contohi anak anak didik Dr Zul di bawah ini

Hanya menjual barang barang dari Malaysia dan tidak tinggal kan kerja hakiki

Boleh dapat income dalam USD

Belajar cara menjual di eBay A to Z

Jadi apa tunggu lagi tuan puan, jika mahu menjual rak pinggan mangkuk atau barang barang lain

Belajar lah dengan Dr Zul, yang sudah diiktiraf sebagai Top Rated Seller dengan 14 tahun pengalaman bisnes di eBay

Lihatlah apa kata anak anak murid Dr Zul

Mereka juga sama seperti kalian pada awal nya

Namun yang membezakan nya adalah mereka bertindak

Yang pertama mereka belajar cara menjual di eBay 

Dengan betul dan PROVEN dari Dr Zul sendiri

Selepas kelas tuan puan akan dibekal kan dengan rakaman kelas dan nota

Boleh berulang ulang untuk memahami segala ilmu disampaikan

Tiada sekerat sekerat, semua nya pukul habis

Dari A to Z mengenai cara menjual di eBay , dan tuan puan boleh apply jika mahu menjual kitchen organizer sekali pun

Lihat lah apa kata anak anak murid beliau di bawah ini

habis//

BONUS – Download ebook eBay PERCUMA di SINI

Lagi artikel menarik di bawah

ShipBob : 101

Terapeak : 101

Black Friday Cyber : Ini maksudnya…

10 hot selling product on Amazon 2024

Leave a Reply

Your email address will not be published.