Loading

Main game Animal Jam Classic pun boleh dapat duit ratus ribu ya kawan kawan

Kalau zaman kita dahulu, main game mario, kereta tank dan game boy 

Semua nya kerja membuang duit, buang masa hahaha

Tapi zaman ini sudah berubah

Dengan kecanggihan teknologi, dari game boleh tukar kepada duit sebenar

Lihatlah seller dari USA ini, beliau bertindak bijak dengan menjadikan 

game sebagai sumber pendapatan dan beliau pilih untuk jadikan Animal Jam Classic

Permainan game ini popular di USA dan amat lah tepat keputusan beliau jadikan nya sebagai lubuk mencari duit

Sebelum kita bedah siasat berapa income seller ini 

Jom kita ambil tahu apa benda alah Animal Jam Classic ini

Animal Jam Classic, atau dikenali sebagai Animal Jam adalah permainan dalam talian yang dibangunkan oleh WildWorks

Game ini membolehkan pemain menjelajahi dunia maya mereka yang dikenali sebagai Jamaa.

Berikut adalah FAKTA Animal Jam Classic:

Pemain boleh pilih watak mereka yang merupakan haiwan, seperti serigala, arnab, harimau, dan banyak lagi.

Dunia Jamaa dilengkapi hutan hujan, gurun, dan lautan

Animal Jam Classic dibangunkan dengan kerjasama National Geographic Society

Ia bertujuan mendidik pemain tentang alam sekitar dan kepelbagaian biologi melalui permainan dan aktiviti.

Pemain boleh ambil bahagian dalam pelbagai aktiviti dan mini-game untuk collect mata ganjaran yang dipanggil ‘Gems’.

Mereka boleh membeli dan hias rumah watak haiwan mereka guna Gems.

Pemain boleh kumpul pelbagai pakaian dan aksesori untuk penampilan haiwan mereka.

Okay, sekarang kita tengok betul ke game ini popular di sana

Jom kita lihat trend carian di Google USA mengenai Animal Jam Classic ini

Jika dilihat, carian terhadap permainan ini sentiasa ada sepanjang 12 bulan lalu

Dan cuba kita bandingkan dengan belian berkaitan game Animal Jam Classic ini di eBay sejak 30 hari lalu

Player raih purata RM 22,451 sebulan jual di eBay

So data tidak pernah menipu ya tuan puan

Apa yang lebih mengejutkan

seller ini sebenarnya menguasai 100 peratus share jualan di eBay

bagi kata kunci Animal Jam Classic

Lihat gambar di bawah

Walaupun terdapat pesaing lain dan lebih 100 listing berkaitan, hanya beliau seorang menguasai semua jenis jualan

Betul betul otai player USA ini, habis semua ditapau nya

Asal barang jadi duit konsepnya

Jom kita lihat gambar di bawah

Total jualan diraih oleh seller ini adalah berjumlah US $ 37,947.21 atau bersamaan RM 179,604.14

Ini bermaksud secara purata jika dikira listing paling awal dimuatnaik iaitu pada 21 Julai 2023 hingga listing terkini 8 Mac 2024

Dalam tempoh 8 bulan, seller ini berjaya buat jualan sebanyak RM 179,604.14 atau kira kira RM 22,451 sebulan

Fuhhh main game sebulan boleh dapat macam ini ye

Rasa nak main game lah pulak huhuhu

Namun yang menarik perhatian adalah listing paling banyak jualan iaitu

Item berbentuk kolar anjing ini

Listing ini dimuat naik pada 31 Disember 2023

Jualan item ini sahaja sebanyak US $ 11,922 atau bersamaan RM 56,426.83

Di mana ada kemahuan di situ ada jalan

Fuh bayangkanlah tuan puan jika anak anak kita yang selalu kita bising bising 

Main game siang malam itu, sebenarnya tengah gigih melawan musuh untuk mencari pendapatan

So tentu tuan puan nak belajar main game ke tak ni?

Ke nak suruh anak anak main game ini dan jual di eBay

Tak mustahil kan ?

So apa tunggu lagi, kalau rasa rasa nak jana income ribu riban

Macam seller USA ini buat, boleh fikir dan bertindak sekarang

Sebelum itu kenalah belajar buat akaun eBay dahulu

BACA INI >>> Cara menjual di eBay untuk newbie 2024 <<<

Tapi kalau tuan puan rasa payah sangat nak belajar main game

Tuan puan boleh belajar jual susu tin di eBay macam seller ini buat

BACA INI >>> Jual susu tepung di eBay dapat RM 37,600. Fuyooo<<<

Dalam eBay ini sebenarnya macam macam boleh jual 

Tinggal lagi laku ke tak

Boleh jual barang itu atau tidak 

Pokok pangkal di mana ada kemahuan di situ ada jalan

Tengoklah anak didik Dr Zul di bawah ini

Berkat ketekunan dan kesabaran mereka, akhirnya berjaya buahkan hasil 

Tak cukup seorang , ada lagi yang lain

Yang penting kena ada guru bila nak menjual di eBay ini

Tak boleh mengharapkan bacaan semata mata

Barulah ilmu dipelajari tak sesat dan dapat jana income dalam USD

Macam kawan kawan di bawah ini

Tuan puan nak tahu lebih lanjut cara berkesan menjual di eBay

boleh daftar kelas eBay Dr Zul dengan tekan link di bawah

Leave a Reply

Your email address will not be published.