Loading

botol air viral

Botol air viral yang boleh pecah kan molekul air kepada hidrogen dan oksigen

dapat permintaan tinggi di laman eBay

Sejak muat naik listing item ini pada 10 Januari lalu

Seorang seller dari Israel berjaya jual 93 unit botol air berkenaan

Dijual US $ 25.66 sen setiap botol, seller ini berjaya buat jualan sebanyak US $ 2,386.38

Ini kan kalau lah kita orang Malaysia yang bertindak awal dan menjual di eBay

Kurang kurang dapatlah hasil RM11,174.22 dalam akaun

Okay tak dapat untung macam ni?

Botol air viral beri manfaat kesihatan

Tapi kenapa ya permintaan terhadap produk ini meningkat dalam kalangan penduduk di USA ?

Mengikut laporan bertajuk Molecular Hydrogen Water: Is It Beneficial? pada 14 Mac 2023

Air hidrogen boleh berfungsi sebagai antioksidan, mengurangkan keradangan dan tekanan oksidatif selain ada sifat anti kanser

Ia juga dikatakan punya manfaat kesihatan seperti

Tingkat kan metabolisme

Kurang kan keradangan

Baiki fungsi otot dan sendi.

Atas sebab itu, permintaaan terhadap produk ini meningkat kerana kesedaran penduduk USA mengenai manfaat air berkenaan 

Dengan minum air dari Hydrogen Alkaline Generator Water Bottle

ini menunjukkan mereka amat pentingkan air berkualiti tinggi dan dijadikan diet harian

Apa fungsi hidrogen dalam botol air viral ni?

Hidrogen bertindak sebagai antioksidan yang boleh tangkis radikal bebas dalam badan

Ini dapat bantu kurangkan risiko penyakit kronik dan perlahankan proses penuaan.

Macam mana botol air ini berfungsi ?

Botol ionizer air hidrogen biasa nya direka untuk mudah dibawa ke mana-mana

Sesuai untuk orang yang aktif bergerak dan ingin jaga tahap hidrasi dalam badan mereka

Kebanyakan botol ini guna teknologi elektrolisis untuk hasilkan hidrogen

Arus elektrik akan pisahkan molekul H2O menjadi gas hidrogen dan oksigen.

Botol air viral atau botol ionizer air hidrogen ini biasa nya dilengkapi dengan bateri yang tahan lama

Ada penutup kedap udara, mudah dibersihkan

dan kadangkala ada penunjuk LED untuk tunjuk proses ionisasi.

Biasa ia diperbuat dari bahan yang selamat seperti kaca borosilikat

atau plastik berkualiti tinggi dan tidak ada bahan BPA

Okay so dah faham kan apa benda Botol ionizer air hidrogen ni

So kita lihat pula data permintaan produk ini di laman eBay dan Google Trends 

Trend gaya hidup sihat ini dibuktikan dengan tahap pencarian botol air viral berkenaan di laman eBay seperti di bawah

Di mana terdapat 5 kata kunci berkaitan produk berkenaan yang dapat jualan tertinggi 

 Botol air viral 

5 Kata kunci ini juga sepadan dengan data dari Google Trends dalam tempoh 90 hari seperti di bawah

 Botol air viral 

Berlaku peningkatkan minat dari masa ke masa produk berkenaan

Sebagai usahawan, inilah masanya mereka ride the trend untuk jana untung

Jika diperhatikan trend data sentiasa spike pada setiap bulan

Sementara demand botol air viral tengah ramai orang cari, ape lagi start jual pada orang yang memerlukannya…

So, kalau anda takde modal yang besar, melalui ebay anda boleh jual tanpa perlukan modal besar, modal kecil je dah cukup…

Baca ini >>> Cara menjual di eBay untuk Newbie 2024 <<<

Cari stok botol air di alibaba

Okay , kalau dah tahu cara nak setup akaun seperti dalam link di atas

Jom kita terus cari mana agaknya seller ini dapat stok kan

Cuba lihat gambar di bawah

Taraaaa

Nice tak, Seller ini proses order dari Shanghai China nun

Bukan nya dia susah susah beli dan packing

Semua orang China yang buat

Macam biasa, ini semua dialibabakan hehehe

Google www.alibaba.com

dan cari produk botol air viral ini dengan muat naik gambar produk dari eBay ke alibaba

Atau cari keyword ini >>> Hydrogen Alkaline Generator Water Bottle

Copy & Paste 

Nahhh, amikkk banyak pilihan

Beat seller lain dengan strategi yang betul

Nampak tak, kita sudah tahu mana lubuk barang murah

Untuk kita dapat stok dan jual di laman eBay

macam seller Israel ini, berjaya jual 93 unit sejak muat naik listing item ini pada 10 Januari lalu

30 hari lalu sahaja, seller ini berjaya jual 37 botol

Kira demand nya okay juga kan

Kalau kita lihat demand ini semakin meningkat

So apa lagi, tak kan lah nak tengok saja

Orang Israel ini buat untung sorang sorang kan

Baca ini >>> 5 Teknik Jana Income USD <<<

Apa kata kita beat dengan teknik dan strategi dari Dr Zul

Beliau ada formula untuk kita compete seller ini secara sihat

Yang pasti game warehouse lah buat ramai student Dr Zul

Sekarang ini dapat income bukan biasa biasa

Dengar macam yeye je kan

baca ini salah seorang top rated seller hasil didikan Dr Zul

>>> Suri rumah berjaya jana RM100,000 sebulan di eBay <<<

Tak cukup dengan itu

Cuba tengok sikirin shot di bawah

0 knowledge pun boleh belajar

Seller eBay ini semua adalah anak didik Dr Zul tau

Okay tak kalau dapat side income macam mereka ini

Sehari bukan lama pun kena spend masa dekat eBay

2-3 jam pun dah okay, buat bila bila masa free

malam ke, subuh ke, bila bila jela yang free

Macam mereka lah, masing masing ada kerja hakiki

Tak tinggal pun kerja berkenaan

malah seronok lagi, dapat dua tiga cabang source of income

Amacam ?

“Saya 0 knowledge, boleh ke”

Boleh sangat, dialu alukan

Janji ada minat, kesabaran dan ketekunan untuk berjaya

Jika kita tak ubah nasib diri sendiri

Siapa lagi kan

Jom try jual botol air viral ini dan jana dolar di laman eBay

Duduk Malaysia takpe, Janji gaji USD

Tekan link dalam box hijau di bawah

 habis//

BONUS – Download ebook eBay PERCUMA di SINI

Lagi artikel menarik di bawah

ShipBob : 101

Terapeak : 101

Black Friday Cyber : Ini maksudnya…

10 hot selling product on Amazon 2024

Leave a Reply

Your email address will not be published.