Loading

stanley tumbler ebay

Stanley tumbler tiruan ini terjual 222 unit di laman eBay USA dengan total jualan cecah US $ 8,877.78

Kalau convert duit Malaysia cecah RM 41,525.82 sen

Stanley tumbler ini pernah viral dengan kisah terbakar di dalam sebuah kereta

walaupun kereta berkenaan rentung, namun tumbler ini tetapi utuh

malah ais batu di dalam nya tidak cair

betapa ajaib jenama tumbler ini hingga tragedi ini raih hampir 100 juta juta views di Tik Tok hingga hari ini

Kejadian dialami pemiliknya, Danielle Lettering ini dapat perhatian Presiden Stanley, Terence Reilly

Beliau bukan sahaja menggantikan tumbler yang baru buat wanita itu, malah turut menggantikan kereta beliau yang terbakar 

Dari Kia Sorento, beliau dapat sebuah Mazda CX-90  yang baharu secara percuma

Dalam masa sama, permintaan terhadap produk ini pun meledak 

Jom kita lihat sejauh mana permintaan terhadap produk itu di Google Trending dan laman eBay hari ini

kata kunci berkaitan Stanley tumbler ini tergolong dalam top 5 best selling titles di eBay

stanley tumbler ebay
stanley tumbler

Lantaran produk ini viral dan trending di media sosial

Ia mula diburu oleh mereka yang percaya dengan kualiti produk ini

Sepatah kata Presiden Stanley yang stitched video Danielle di Tik Tok

“Kami semua telah melihat video anda.”

“Wah. Sungguh pahit. Dan kami semua sangat gembira anda selamat,” 

“Terima kasih kerana berkongsi video.

“Ia benar-benar menunjukkan bagaimana Stanleys dibina untuk hidup … 

“Saya tidak dapat memikirkan contoh yang lebih baik tentang kualiti produk kami.”

Stanley tumbler tiruan tunggu masa je..

Sejak itu, produk Tumbler Stanley raih banyak perhatian dari pengguna seluruh dunia

Termasuk lah seller yang ambil kesempatan menjual produk copy ori di platfom eBay

Tumbler tiruan dijual dengan harga yang lebih murah dari produk asli 

ikut semakan di laman web rasmi jenama itu seperti gambar di bawah

Harga produk Stanley tumbler ini berbeza dengan harga produk tiruan di eBay seperti gambar di bawah

Mesti anda tertanya, selamat ke jual produk tiruan ini macam Stanley tumbler ni

TAK

Ya, memang tak selamat, maybe seller ini akan selamat jika tiada sebarang

Tindakan undang undang diambil oleh pemilik jenama Stanley tumbler

Dan sangat tak berbaloi jika seller eBay jual produk tiruan

Jika tidak, boleh dikenakan tindakan undang undang sama seperti kisah di bawah ini

>>> Baca ini, juruteknik hampir disaman jutaan ringgit kerana jual produk vero <<<

So pesanan khidmat masyarakat kepada newbie eBay

Jangan pakai belasah je jual apa apa produk di eBay ya

Ada produk produk yang boleh jual dan tak boleh jual

Baca ini >>> Item HARAM, tak boleh dijual di eBay <<<

Sekiranya anda didapati langgar peraturan eBay

Bukan setakat boleh kena saman dengan pemilik jenama asal produk berkenaan

Malah peluang cerah, akaun anda boleh kena suspend

Kalau nasib baik, jadi sementara

Kalau nasib buruk, suspended selamanya, terus tak boleh berniaga

Ikut teknik dan ajaran Dr Zul, insyaAllah selamat

‘Errrr, Tapi kan, tuan saya dah jual dan sudah buat listing, nak kena remove ke listing itu?’

Ya Tuan Puan, better remove, untuk elak masalah di kemudian hari

“Tapi kan tuan, akaun eBay saya dah kena suspend, tak jual pun barang tiruan, yang ini macam mana’

Okay cuba tuan puan baca ini >>> Barang Vero & Non Vero di eBay <<<

Mungkin ada sebab musabab lain yang jadi punca akaun tuan puan kena suspend

Macam kes student Dr Zul di bawah ini ke

Baca ini >>> Pelajar U dapat income RM7,000 <<<

Jadi, hati hati ya tuan puan, jangan tersilap langkah macam seller seller di atas ini ya

Jangan ghairah sangat nak untung cepat macam penjual stanley tumbler di atas ini

Jadi lah bijak seperti anak murid Dr Zul di bawah

Beliau dengar cakap dan buat apa yang Dr Zul ajar

hah ini baru seorang yang buat ada lagi, macam anak murid Dr Zul di bawah ini

Nak tahu lebih lanjut cara selamat menjual di eBay

Tuan Puan boleh daftar kelas eBay Dr Zul dengan tekan link di bawah

habis//

BONUS – Download ebook eBay PERCUMA di SINI

Lagi artikel menarik di bawah

ShipBob : 101

Terapeak : 101

Black Friday Cyber : Ini maksudnya…

10 hot selling product on Amazon 2024

Puan Diya raih USD100,000 sebulan hasil bisnes eBay

Leave a Reply

Your email address will not be published.