Loading

susu tin ebay

Jual susu tepung di eBay pun boleh jadi kayo, hah jangan tak caye

Tengok seorang seller eBay dari negara ini mampu raih untung kasar kira kira RM37,600 selepas berjaya menjual sebanyak 94 tin susu tepung seperti di bawah

Abbott EnsureGold Vanilla 850g (IMRPOVED) for Middle-Age & Elderly FREE DHL Expr

Fuhhh memang steady lah seller ini, betul betul bijak cari peluang

Beliau siap offer Free Shipping

Shipping within 2 days after receiving cleared payment & offer polisi free returns kepada buyer jika tak suka dengan barang dibeli

Cuma seller beri syarat kos pulang barang, buyer yang kena tanggung

Macam mana? rasa berkobar kobar tak nak try jual susu tepung di eBay

ke rasa terbakar huhu, sonang koje buat duit yer

Jom kita buat kira kira sama sama okay, agaknya berapa untung bersih seller ini jual susu tin

Hasil semakan kata kunci yang sama di laman google, susu tin ini yang paling murah boleh dibeli di laman web Watson dengan harga RM106.00 setin

ENSURE Gold Vanilla 800g

Free Delivery dan ada free beg guna semula pula, boleh lah kan buat buat happy pada buyer yang beli susu tepung ini nanti

Okay jom buat kira kira

Unit Sold : 94 x 84.50 = US $7,943

USD to MYR : 7,943 x 4.73 = 37, 610

So Jualan Kasar – Modal = Untung (RM)

37,610 – (106 x 94) = 27,646

Yang penting sabar dan ikut teknik diajar

Agak agak okay tak dapat untung macam ini

Boleh lah kan, siapa nak bagi ye dak

Nampak tak, siapa kata susah nak jual barang di eBay, seller ini bukan jual susu jenama sendiri pun

Beliau jual susu tepung yang memang sudah famous, yang susah padanya mungkin mula mula nak buka akaun eBay

Ialah kena ikut step by step sedia semua dokumen diperlukan

seperti SSM, akaun bank bisnes, akaun payoneer, bagi akaun matang dahulu dalam 3 ke 6 bulan

Barulah boleh buat listing dan jual

Seller ini pun asalnya casual seller sama sahaja seperti semua orang, tak kira mat saleh ke Israel ke Afrika ke China ke

Semua kena lalui proses sama, cuma siapa yang bersabar dan tenang tenang ikut strategi diajar Dr Zul

Insya Allah boleh berjaya jadi Top Rated Seller

Macam kisah Puan Diya ini

>>> Puan Diya raih USD100,000 sebulan hasil bisnes eBay <<<

Beliau antara salah seorang seller yang berjaya dibimbing Dr Zul hingga boleh dapat income di eBay cecah USD 100,000 sebulan

Bukan bohong dan gebang punya cerita

Nak belajar jual susu tepung atau apa apa barang di eBay ?

Jom jumpa Dr Zul tekan link di dalam box hijau di bawah

>>> Saya Nak Tahu Pasal eBay <<<

BONUS – Download ebook eBay PERCUMA di SINI

Lagi artikel menarik di bawah

ShipBob : 101

Terapeak : 101

Black Friday Cyber : Ini maksudnya…

10 hot selling product on Amazon 2024

>>> Nak kerja part time tapi gaji USD ? klik sini<<<

Leave a Reply

Your email address will not be published.