Loading

Cara cari duit online

Cara cari duit online ini kalau tahu teknik dan ilmu yang betul, Insya Allah mudah

Nak tak saya bongkar rahsia cara nak buat duit online ini melalui eBay?

Ya, zaman ini eBay tengah trending dan jadi lubuk buat duit

Dr Zul, pengasas Export Oversea Academy yang viral jadi jutawan

bermula dengan jual daun ketapang kering di eBay pun

Baca di sini : Bermodalkan RM8 jual daun kering bersepah di kampus, lelaki ini jadi jutawan pada usia 29 tahun! Tak sampai sehari iklan, dah dapat ‘order’

sama macam tuan tuan dan puan puan, Dr Zul pun google untuk tahu cara cari duit online 

dan sampai lah beliau terjumpa lubuk buat duit di laman eBay, dapat dollar USD pulak tu

Okay, sebelum saya bongkar rahsia cara cari duit online ini

Saya nak tarik perhatian pejuang pejuang SGD dan surinya serta keluarga mereka

Kita semua tahu kan, seronok dapat gaji dalam SGD, setakat 3 Januari 2024, kadar tukaran

1 SGD ke MYR adalah RM3.48, katalah anda dapat gaji SGD 5,000 sebulan

kalau convert sudah jadi RM17,391.11

Perghhh, kaya mat, terus masuk golongan T20, tapi itulah

ramai ke yang sanggup susah payah macam pejuang SGD?

Sanggup ke bangun jam 2, 3 pagi tiap tiap hari dan terus

siap siap sebab sebelum Subuh nak kena sampai Tambak Johor atau Link Kedua

Itu belum masuk lagi, kena hadap jem pergi balik kerja

hah tengok jela gambar di bawah yang dipetik dari FB saudara, Hariz Mansor

Cara cari duit online

Dari siang bawa ke malam, jem nak kena hadap, tak kira lah panas ke hujan ke ribut ke

kena serang Todak ke, hidup memang keras mat, tadah jela badan, macam batang pisang layak nya

Cara cari duit online guna eBay je

Penulis tahu pejuang SGD ni, ada goal mereka nak capai

masa muda mungkin mereka gagah lagi, sebab tu mereka balun selagi boleh

Henyak sampai lunyai. Nak simpan duit untuk masa depan diri dan keluarga.

Tapi sampai bila? di sini lah penulis nak ajak tuan tuan dan puan puan, fikir fikir kan

Jika tuan tuan dan puan puan cara cari duit online,

penulis nak bongkar rahsia nya, sepatah kata Dr Zul, Duduk Malaysia Takpe, Janji Gaji USD

Kalau dulu gaji tuan tuan dan puan puan, 5,000 dollar sebulan

tak mustahil tuan tuan dan puan puan boleh dapat lebih dari itu dengan gaji USD pula tu,

Seperti testimoni anak didik Dr Zul di bawah ini

Ini bukan cerita rekaan, ini betul betul

cuba tuan dan puan, tengok testimoni anak murid Dr Zul yang lain pula di bawah

Seronok tak dengar dan lihat video ini, 

tetapi senang ke nak buat ?

Hah, ini mesti soalan wajib bagi siapa pun, 

Okay ini Dr Zul kongsi melalui buku nya Rahsia Blue Print eBayPrenuer setebal 189 muka surat 

Dalam buku ini ada 15 bab pasal bisnes eBay

Kalau nak dapat kannya, tuan puan bolek tekan link di SINI

Saya memang nak tahu cara cari duit online

tapi saya tiada masa nak baca macam mana tu

Yang ini siapa pun memang tak boleh tolong

MASA dan SIHAT tak boleh dibeli dengan duit

Tapi kalau tuan puan ada usaha nak rancang masa depan lebih baik

Cuba tuan tuan dan puan puan fikir kan 

Pertama, sampai bila ?

Anak dan isteri/suami memang dapat nafkah cukup

tapi ada satu benda yang tuan puan  

tak dapat bagi pada mereka, MASA

Tahu tahu je anak anak pun dah besar panjang, dah masuk sekolah rendah

Padahal rasanya, macam baru je sambut baby

pejam celik pejam celik, anak dah pandai dah cakap

Silap hari bulan, pandai pula tanya, bila nak jalan jalan

Kalau duduk dengan orang tua pula, makin hari mereka 

makin tua, kan best kalau tuan puan boleh spend MASA

dengan mereka untuk lalui hari hari ’emas’ mereka bersama

ialah ajal ini tak tunggu tua atau muda, tapi the point is

mereka mesti happy kalau kita selalu ada di sisi

orang tua memang tak mahu susah kan anak anak

entah entah mereka RINDU dan SUNYI bila kita pergi kerja

Kedua, nak henyak badan sampai tua ke?

Masa muda dan sihat ini, memang kita boleh henyak sampai lunyai

Tapi, galang ganti SIHAT adalah SAKIT

Kalau tuan puan sakit, nak ke majikan terima tuan puan lagi kerja

Kalau MC 2 – 3 hari pun dah bising bising, ini kan kalau sakit teruk

Jadi sebelum apa apa jadi, better tuan puan sedia kan payung sebelum hujan

So, jika tuan puan ada masa, cuba luang kan masa belajar cara cari duit online

dengan hadiri kelas online RM50

atau kalau ada rajin dan semangat, tuan puan datang kelas Face to Face

Tuan puan boleh register di SINI

Jom jadi Pejuang USD

Kalau tuan puan sungguh sungguh nak tahu cara cari duit online yang mudah

Inilah masa nya, lihat testimoni anak murid Dr Zul yang hadiri kelas RM50 di bawah

Jika mereka boleh, saya yakin tuan dan puan boleh

Sebab kita tahu pejuang SGD adalah pejuang kental, tak semua orang

Boleh jadi tabah dan kuat macam tuan puan, jadi tuan puan bukan hati tisu punya orang

Jika sekarang tuan dan puan adalah Pejuang SGD, insya Allah 

Tak mustahil, tuan puan dengan displin dan sikap positif sedia ada

Boleh jadi Pejuang USD pula

So, apa tunggu lagi,

Tuan puan, hari hari ulang alik ke Temasek, mental dah macam kena serang todak

Tuan puan pun dah biasa dah, 

Agaknya, Todak pun bosan nak serang, buang masa, tak mati pun

ehe ehehee hee (ketawa 80 an)

Download ebook eBay PERCUMA di SINI

Lagi kisah orang kuat mental di bawah :

Subagiya setia jaga isteri lumpuh

Ewart, jutawan eBay Britain import barang dari China

Leave a Reply

Your email address will not be published.