Loading

5g edotco

500 menara 4G di seluruh negara berjaya dinaik taraf kepada sambungan 5G.

EDOTCO, sebuah syarikat perkhidmatan infrastruktur telekomunikasi terkemuka berjaya lakukan naik taraf itu dalam usaha

menyokong kemajuan lanskap digital negara.

Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Kumpulan EDOTCO, Adlan Tajudin berkata,

sejak 2021, EDOTCO telah membina 1,695 tapak 5G  di negara ini.

Katanya, usaha itu jadikan EDOTCO sebagai penyedia tapak 5G terbesar di seluruh negara.

“Syarikat mainkan peranan penting dalam perkembangan infrastruktur 5G di Malaysia.

“Sumbangan besar ini tunjuk komitmen dan keupayaan EDOTCO

dalam sokong pelancaran 5G Malaysia.

“Pencapaian ini juga cermin komitmen kukuh EDOTCO dalam sokong objektif 

kerajaan untuk pastikan liputan 5G cecah 80 peratus di kawasan berpenduduk di seluruh 

negara pada akhir tahun, melalui peranan Digital Nasional Berhad,”

katanya dalam satu kenyataan.

Liputan 5G beri manfaat ekonomi dan inovasi

5g edotco

Beliau berkata, naik taraf itu sebagai langkah untuk penuhi demand 

technology oleh pada masa akan datang.

“Sambungan 5G yang lebih luas, mudah kan akses internet berkelajuan tinggi, 

memacu pertumbuhan ekonomi dan memupuk inovasi di seluruh negara.

“Naik taraf itu majukan perniagaan, komuniti dan individu dalam dunia digital.

Katanya, naik taraf itu turut jimatkan kos berbeza jika membina struktur tambahan 

khusus untuk sambungan 5G baharu.

“Kerja naik taraf juga gunakan amalan mesra alam dan cekap tenaga,” katanya.

habis//

“Berangan tak salah, asalkan tahu bertempat”- Jay Jay

So tak lama lagi internet jadi makin murah ke makin mahal ye?

Harap harap, makin maju, makin mudah akses internet makin rendah lah yuran bulanan tu

Okay dalam nak tunggu internet kat rumah tu stable

Jom kita ambil tahu dan belajar cara buat duit dengan eBay

Esok esok, cuba awak bayang kan, kalau dah jadi kaya raya

Waktu tu, duit pun sudah berkepuk kepuk

Tak hairan dah pakej 5G ke 10G je relaks je boleh bayar

Tapi bayangan tu tak akan jadi kalau tak bermula

Nah klik sini untuk download e-Book eBay PERCUMA dari Dr Zul

Kalau rasa masih tak faham, jom masuk kelas online atau offline Dr Zul di sini

Dr Zul pun dulu kuat berangan juga hehe

Tapi apa yang bezakan dia dengan orang lain

Dia bertindak, tak pakai niat je

Kuasa bayangan dia itulah buatkan dia boleh jadi jutawan pada usia 29 tahun

Nak tahu rahsia, boleh tanya sendiri Dr Zul nanti okay

BONUS – Download ebook eBay PERCUMA di SINI

Lagi tips tukar kan kuasa bayangan menjadi duit di bawah 

Leave a Reply

Your email address will not be published.