Pelajari 3 Cara Langkah Mudah Export Ke Oversea Melalui eBay

Bengkel Eksklusif ini anda akan dibimbing oleh Dr Zul Ariffin, Pakar eBay yg telah melatih ramai usahawan yang baru nak mulakan bisnes di eBay

Jom Baca Komen Mereka Yang Telah Menyertai


Alhamdulillah lepas belajar dengan Dr. Zul saya berjaya buat jualan 5 angka konsisten sebulan dan akaun saya hari ni sudah ada berstatus High volume Seller

Mohd Nor

Ebayer Sepenuh Masa


Waktu mula-mula saya agak skeptikal untuk buat jualan dan dapat pelanggan dari luar negara. Sekarang ni saya dah tau cara-caranya dan sebenarnya tak susah mana pun kalau dah ada guru yang tunjuk ajar

Aliff

Pelajar


Lepas hadir ke Bengkel ebay Dr Zul, listing saya di ebay tak sampai 5 hari dah ada orang UK beli. Lepas tu setiap hari ada sales masuk. Alhamdulillah terima kasih Dr Zul! 

Marina

Pegawai

Dapatkan Tips Percuma Rahsia Ebay Top Rated Seller!

Webinar Percuma

Webinar Satu
Webinar Dua
Webinar Tiga

Entri Terkini

Ikuti Kami

Like dan Ikuti Kami ♥

Bestselling: Modul Ebay Intelligence Academy

5 modul rahsia untuk menjadi "top rated" Ebay seller didedahkan!

Ketahui langkah demi langkah cara menjual di ebay dari Newbie menjadi Ebay TRS!

5 Modul yang sentiasa dikemaskini dari masa ke semasa.
Kenapa bisnes di eBay dan cara nak start bisnes eBay
Cara kendalikan akaun eBay dengan selamat
Jalan pintas untuk menjadi "Top Rated Seller" (TRS)
Cara naikkan selling limit tanpa jual apa-apa lagi
Teknik kaji barang jenis "High Demand and Low Risk"
Teknik comply eBay policy dari Shopee & Aliexpress
Strategy ambil gambar produk yang berkesan
Cara urus order barangan dropship supplier China dan USA
Teknik "reinstate" ebay akaun yang telah di suspend
dan banyak lagi...

© Infinite Victory Consultancy Sdn. Bhd.

Rahsia dari Newbie ebay berjaya menjadi ebay Top Rated Seller (TRS)

Rahsia bagaimana Malaysia Seller buka warehouse fizikal di USA secara online

Rahsia bagaimana buat jualan sebanyak $133,442.87 di eBay

Close